Logo Schrijversvakschool groningen

VAST en VLOEIBAAR
alw

241c341 w1272 chihuly

Net als vorige jaren doet de school in 2019 mee met de Poëzieweek. In het weekeinde van 2 en 3 februari (dagdeel volgt) dragen (oud)studenten hun gedichten voor in de ruimtes van de Chihuly-tentoonstelling in het Groninger Museum en we koppelen er ook weer een wedstrijd aan.

Meedoen met de wedstrijd betekent voordragen in het museum, en wel op
Zaterdag 2 februari
1e voordracht 14.00 uur (20 minuten)
2e voordracht 15.00 uur (20 minuten)
Middenzaal Chihuly

WEDSTRIJD
Ga naar de Chihuly-tentoonstelling, neem de tijd om te ervaren wat je inspireert, in welke zin dan ook, en schrijf een gedicht met het thema Vast en vloeibaar.
Houd er rekening mee dat je je werk voordraagt aan de bezoekers van de tentoonstelling.

NB! Zorg dat je je naam in je mail vermeldt en niet in de bijlage met je gedicht. De jury, Aly Freije en Jane Leusink, leest de anonieme werken.
Vrijdag 25 januari maken we de winnaar bekend.

De prijs is weer de helft van het bedrag van een lesblok op niveau een of twee, in een vak naar keuze. Ook fijn voor oud-studenten die nog wat bij te spijkeren hebben of een nieuwe weg willen inslaan.

Het museum met langslopende bezoekers is een andere ruimte dan een stille schoolkantine. Daarom oefenen we voor het optreden: Donderdagavond 24 januari op school, als je die avond les hebt, dan na je les.

Voor Chihuly rekent het museum een toeslag van €5,-. Alleen bij het optreden is de toegang voor onze dichters gratis.
Als je je ticket online koopt, krijg je €2,- korting. Met je museumkaart kost een online ticket voor het eerste bezoek €3,-, de volgende keren is het bezoek gratis.
Er zijn meedere kortingsmogelijkheden op de forse toegangsprijs. Zo krijg je 25% korting met een IKEA-FAMILY pas.